Projectmatige aanpak
Projectmatig
Met een projectmatige aanpak zorgen we voor duidelijkheid en efficiëntie waardoor we op een aangename manier een goed resultaat kunnen bereiken. We maken hierbij gebruik van sjablonen waarmee we binnen korte tijd alle afspraken helder hebben zonder te vervallen in veel schrijfwerk. Verschillende fases worden altijd afgesloten met een akkoord van jou voordat we met de volgende activiteiten verder gaan. Je kunt de voortgang en de kosten eenvoudig in de gaten houden omdat we periodiek een korte rapportage leveren.
Kennismaking en offerte
Heb je interesse? Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en onderzoeken we samen hoe we het beste jouw wensen kunnen verwezenlijken.
Afhankelijk van de complexiteit van je plannen volgen er een of meer gesprekken.
Hierna ontvang je een duidelijk uitgewerkte offerte.
De verschillende componenten en de projectaanpak vind je ook terug in onze offerte. Voor alle onderdelen maken we een schatting van de uren die ermee gemoeid zijn. Zo maken we inzichtelijk wat elke keuze gaat kosten. Lees verder over kosten....
Het projectplan
We starten het project. Deze omvat de inventarisatie, het ontwerp, de voorbereidingen, de realisatie en een nabeschouwing van de basis van de animaties en andere producten. Al deze informatie wordt in een projectplan gevat. Ook het eerste filmpje valt nog binnen het project om te zien of alles wat bedacht is, in de praktijk net zo goed uitvalt. Na goedkeuren en eventuele kleine aanpassingen in de aanpak, stopt het project en worden de volgende animaties als normale bedrijfsvoering op een projectmatige manier (mini-projectjes) gemaakt.
Afspraken over:
-
Personage
-
Achtergrond
-
Huisstijl
-
Begin
-
Eind
-
Op te leveren producten
-
Globale planning
Filmplan
Iedere animatie krijgt zijn eigen filmplan. We leggen in dat sjabloon de globale inhoud van de film vast plus eventuele variaties voor verschillende doelgroepen. We bespreken de broninformatie en de planning
en nemen indien nodig schermweergaven op. We sluiten af met een urenindicatie of een kostenopgave.
Draaiboek
In het draaiboek worden per scène de beelden en teksten beschreven. Het draaiboek dient als bron voor de animator en de inspreker en geeft jou een indicatie hoe het de animatie wordt. Eventueel gewenste aanpassingen kunnen beter in deze fase doorgevoerd worden dan na het animeren.